Nieuwe trekkerbumper van Maclouis

Maclouis trekkerbumper

Maclouis heeft een trekkerbumper ontwikkeld. Met trekkers die steeds groter en sneller worden zijn bij aanrijdingen de gevolgen ook aanzienlijk groter. De bumper voor op de trekker vergroot de zichtbaarheid behoorlijk. Dit wordt gerealiseerd door de bumper te voorzien van LED-breedtemarkering, hoogtepalen en LED-contourverlichting.

Door de hoogtepalen kan de bestuurder vanuit de cabine de breedte van de bumper zien. Mocht er een aanrijding plaatsvinden, dan beschermt de bumper voor ernstige gevolgen, door de voorwielen en de ruimte tussen de voorwielen af te schermen. Door de geringe ruimte tussen de bumper en de grond verminderd het risico dat mensen of voertuigen onder de trekker terecht komen.

De overrijdbeveiliging kan op het Maclouis frontgewicht of in de fronthef worden gemonteerd.

Subsidie

CUMELA Nederland geeft subsidie op de eerste 500 gebruikers een subsidie van € 500,- op de aanschaf van een trekkerbumper!


Ook zijn er spatlappen ontwikkeld die in de hefarmen achter de trekker kunnen worden gemonteerd. De spatlappen beschermen machines die aangekoppeld zijn en achteropkomend verkeer voor rondvliegende modder. De spatlappen zijn 80 cm breed, 150 cm lang en 5 mm dik, en worden op maat en naar wens van de klant gemaakt.

Trekkerspatlappen